Thursday, 19 December 2013

WhoHaa ! Kumpul point dan tebus.

  Assalamualaikum !

WhoHaa ! Apa tu? 

Home

Untuk pengetahuan korang, WhoHaa! nie bukan side income tau. WhoHaa! nie macam iPanel atau CellAds. Tapi bukan tebus ke wang . Kita kumpul point , bila dah kumpul point banyak-banyak, korang boleh tebus voucher ataupun gadget ! Gadget? Pergh ! ini bukan main-main tau, ini betul-betul.

Amacam? Berminat tak? Daftar free jer. Kalau nak daftar, klik SINI ye sayang ! Isi  form tu betul-betul. Pastu, ikut arahan yang dia beri. 

Dah siap daftar? Alhamdulillah ! OK, now korang dah boleh kumpul point! Macam mana nak kumpul point? Senang jer sahabat-sahabat yang ku sayang ! Korang hanya perlu jawab soalan yang diberikan. Kalau ada yang visit link, korang just klik je. Dengan hanya buat 2 benda tu, korang dah boleh dapat 15 atau 20 point. Bergantung kepada si sponsor lha nak bagi berapa pun, kan?

Kalau dah habis semua survey , korang tunggu dan sabar je laa ! And korang juga kena selalu singgah WhoHaa! nie. Mana lha tau, ada yang terbaru. 

Nak tengok apa yang korang boleh tebus? Meh sini rapat-rapat! 

Voucher

   

Tesco RM10-RM20 Gift Voucher
AEON Jusco RM10-RM20 Gift Voucher
4 in 1 RM10 Cash Voucher
Popular RM10 Gift Voucher

Camera

Samsung Galaxy Camera
Fujifilm Instax Mini

Other

         
By the way, nak bagitau nie, Kalau korang invite orang lain daftar menggunakan link refferal anda, anda akan dapat 100 point ! Double Triple WOOOOW !

JOM DAFTAR WhoHAA!

1 comment:

  1. Hi, saya mencari sponsor untuk GA saya. Boleh baca di entry ini :)
    http://queenamylia.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-untuk-simple-giveaway.html

    ReplyDelete