Saturday, 14 December 2013

Wajah Baru !

Assalamualaikum !


Hohoho.. uhuks,uhuks ! sori-sori. terbatuk pulak.alahai. tu lha, ketawa tak hengat dunia --". Alhamdulillah.. Syukur kepada Allah kerana memberi aku peluang untuk aku bernafas di bumi-Nya dan meng-update blog yang dah bersawang nie. huhu. Perghh, tajuk. Bukan main lagi. "Wajah Baru !" . Apa yang wajah barunya , Fatini ooii ? . Kau buat plastic surgery ke? Astaghfirullahalazim ! Nauzubillahi minzalik. Buat pembedahan plastik tu haram yer tuan-tuan dan puan-puan. Bersyukurlah dengan apa yang ada. Allah buat manusia nie, cantik dah. tak payah nak ubah-ubah. 

E'eh, melalut ke lain pulak . Sori ye tuan-tuan dan puan-puan. tak perasan. Haha ! Setelah dua tiga hari aku meng-edit blog yang serba kekurangan ini, akhirnya siap juga dengan jayanya. Entahlah, bak kata kak Wana, selagi tak tukar, selagi tu lah takde mood nak update. So, bila dah tukar nie, baru lha bersemangat nak update, kan kan kan? Hoho..

Apa pendapat korang dengan design blog kali ni? Ok ke idak? Saja jer tanya pendapat korang, aku nie bukannya blogger Proffesional. So, bila dah pandai edit blog nie, rasa bangga lha jugak ! Alamak aihh, perasan gila . OK lha, itu jer untuk kali nie. Assalamualaikum. xoxo .

7 comments:

  1. lawa! tpi kalau buang navbar kt atas tu lagi nmpk kemas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo. tu lha, saya pun rasa cam tu jugak. hehe. macam pelik je. haha ! nanti sy buang. Thanks kak :)

      Delete
  2. Pandai! Cantik dan kemas blog awk.. :)

    ReplyDelete
  3. Lawanye blog . buat tuto pls , haha .

    ReplyDelete
  4. fatini, boleh lah boleh.. hahaha... anyway mantop!!!

    ReplyDelete