Tuesday, 26 November 2013

1K Giveaway By Cik Arnab

Assalamualaikum..


Jom join. Ada banyak hadiah tau. lol.

Senarai hadiah ! xD


Top Refferal Pertama
Idesia Shawl
4x Cheese Powder
10x Tudung
1x Powerbank
Lipstick Powerbank
1 Set Produk Cathy + Moly
3x bag
Gucci Shoes
Baju Kurung
2x Charm Bracelet
100x Shiseido Mask
Guess Watch RM210
Meow Katy Perry Perfume

Top Refferal Kedua
Skirt
Purse
Dress
10x Tudung
Milk Lotion
Scarf Perfume
2x obuse lip tint
1x Charm Bracelet
Milk Body Cleanser
3 Paket Inner Bawal
Guess Watch RM70
Eyeliner Mascara 2 in 1
Twist Fantacy Britney Spears Perfume

Entry Kreatif
T-Shirt Mengikut Design Sendiri
Mug Mengikut Design Sendiri

Random
R4BIA T-Shirt
1x Creme
4x Ibu Putih
1 Set alat pemutih gigi
Lipstick
1x Clutch
Lip Mask
Eye Mask
Face Mask
Wideshawl
2x Rayban Spek Love You Mr. Arrogant
3x Kain Cotton
2x Baju Kurung
2x Maixara Whitening Essence
2x Maixara C- Sential
1x Shaklee Alfafa
5x Lulur Herborist
Bigbang Pencil Case
22x Shawl
3x Skirt
2x Blouse
1x Baju Muslimah
1x Stoking tangan
2x Novel
1x DKNY Perfume
4x Baju Kurung
1 Set Blouse
5x T-Shirt
1x Cardigan
3x pearl Cream
1x Madu
15x Keychain
3x Brooch
Telekung Lycra RM150
Telekung Cardigan LT RM130
Souvenir From USA
Earing
6x Topup RM5
3x Topup RM10
Dragonflies necklace Ariena
Chiffon Skirt
Jubah Mizna RM150
2x Shiseido Mask
2x Blog Review
Pad Herba
Kopi A Cafe
Minuman jaga usus
2x Necklace
Chocolate Cookies
10x Inner Bawal
Wide Shawl
2x Naturgo Mask
2x Inner Denim
2x Inner Neck Silang
3x Voucher ShawlToLove
2x HalfMoon Belinda
Palazo Soft Cotton


Sunday, 24 November 2013

Cuti sekolah pun kena belajar ! -.-"

Assalamualaikum guys. Yeah, hari nie bermulalah episod ke'busy'an spanjang musim cuti skolah nie untuk aku ! Orang lain semua syok pergi melancong tapi aku... arghh, malas nak cakap !

Actually, aku baru jer balik dari Perak ! Kalau pergi Perak memang tak sahlah kalau tak pergi Lost World of Tambun, kan? OK, memang best pergi sana cuma.... Family aku pergi awal cuti persekolahan. So, sekarang nie keboringan lha jawabnya ! --"

Ahhh, apa-apapun, mulai hari nie, aku kena pergi tuisyen Bahasa Arab n Kelas Mengaji. Actually, Tuisyen Bahasa Arab tu aku yang minta abah aq daftarkan. Bahasa Arab aku agak lemah. Masa exam hari tu pun aku dapat markah cukup2makan jer. sedih,kan? Apa-apapun, best lha jugak masuk tuisyen tu. banyak kawan baru. Haha ! Sebenarnya, aku tak kenal sesiapa pun, dalam kelas buat hal sendiri jer. nama cikgu pun aku tak tahu. ada lha sorang dua budak sekolah aku yang aku kenal. Tapi malu nak tegur. terukkan?

Klas mengaji tu pulak, umi aku yang hantar. Mak sedare aku yang syorkan. So, mak aku pun hantar. Actually, bukan kelas. Cuma rumah orang. Kebetulan pula, anak sikgu yg ajar mengaji tu aku kenal. Kakak tu Form 6 2013. Sekolah sama dengan aku. Maahad Muhammadi Perempuan. ama kakak tu aku tak tahu. Tapi aku panggil dia Kak Zack. Wahh, nama cam gengster kan? Tapi memang dia garang pun. Kat sekolah lha. Kat rumah, tak pun sebenarnya. Aku tahu rumah kak Zack dekat ngan rumah aku, tapi tak tahu lha pulah yang tu rumah dia. Kelakar, kan? Ok, tak kelakar pun. Tapi, kalau dah jodoh tak kemana. haha. Kelas nie pun best jugak.

Alhamdulillah, walaupun agak bsy, at least aku dapat isi masa lapang aku. Aku dapat perbaiki bahasa Arab aku. Aku dapat perbaiki bacaan Al-Quran aku. Alhamdulillah.

Itu jelah cerita cuti sekolah aku. Kalau korang ada buat entry pasal cuti sekolah korang, share lha dengan aku. OK lha, itu jer untuk hari nie. Semoga cuti panjang kita dimanfaatkan dengan perkara yang berguna. Assalamualaikum.xoxo xD

Sunday, 3 November 2013

Last Giveaway 2013 By Nina Shukri

Bismillahirrahmanirrahim !
Assalamualaikum ^^

 

Tarikh tamat : 15/11/13

Saturday, 2 November 2013

First Giveaway By Atiqah Jaidin & Arrien Amani

Bismillahirrahmanirrahim !
Assalamualaikum ^^ .

CLICK BANNER UNTUK JOIN

First giveaway yang dianjurkan oleh Atiqah Jaidin dan Arrien Amani yang menawarkan hadiah-hadiah menarik menanti anda. Kami mencari seramai 68 orang pemenang. Pemilihan pemenang berdasarkan Top referral dan Random.org. Jadi, mari meriahkan GA pertama kami ini. { senarai hadiah }

Second Hand Item Giveaway by Ashya and Nasehah

Bismillahirrahmanirrahim .
Assalamualaikum ^^


Nak join ? Klik banner comel tu !
Tarikh tamat : 7 November 2013

p/s : Saya tak de instagram ^^

November Giveaway by Cik Yaya


Nak Join? Meh Klik Banner.