Monday, 30 September 2013

Blog Under Construction II

Bismillahirrahmanirrahim. !!

Assalamualaikum !!

Short Entry ;)
Hye, hye..
Apa khabar?
Herm, kalau nampak blog nie macam tak betul, senget-benget atau apaII yg pelik, abaikan ok? 
heheh.. btw, jangan lupa follow tau. hehe !

Sunday, 8 September 2013

Giveaway iCEPS9

Bismillahirrahmanirrahim !


HadiahII untuk dimenangi :
1) 3 Blouse dan 3 Cardigan from Mhouse Blouse
2) Topup RM5 untuk sepuluh orang dari Mieza
3) 1 Halfmoon, 2 Shawl, 1 Pashmina, 1 Golden Bookmark dari Hda
4) 1 Ladies Jaket dari Qalyla Hijab

p/s : erm, saya dah ikut semua syarat tapi saya tak de instagram . ngee ~ 

Thursday, 5 September 2013

September Giveaway By KasihLestariAbadi

Bismillahirahmanirrahim !!


Due date : 30 September 2013 (11.59 malam )




Just Shut Up Giveaway #1 by Farah Arina

Bismillahirrahmanirrahim !!!


Due Date : 10 Oktober 2013
Jom join.. banyak hadiah untuk dimenangi ;)
Pemilihan pemenang menggunakan cabutan tangan bukan random.org ;)

Tuesday, 3 September 2013

Half Year Giveaway by Nafaa

Bismillahirrahmanirrahim !!


Click Banner ! Due Date : 31st December 2013

Instagram : - .. hehe ;)

Giveaway Gempak by Eyqin, Bilah and Vanida

Bismillahirrahmanirrahim !!


Due date : 2 Februari 2013 - 1 Oktober 2013

saya join ;)

Mini GiveAway by AinnKetodd

Bismillahirrahmanirrahim !!


Due date :13 SEPTEMBER 2013 (11.59pm) .
Hadiah :

Inner Half Cotton ( 5 PEMENANG)
Topup RM5 ( 2 PEMENANG)
                                     Kerongsang Felt ( 2 PEMENANG) 

Simple Giveaway by Najwa Ayuni

Bismillahirrahmanirrahim !!



Due date : 15/9/2013
Senarai Hadiah :

Bloglist x 20
Brooch x 3
Button Badge x 3
Set Shiseido Mask x 2
Mustache Necklace x 1
Souvenir Pen from Tourism Malaysia x 1
Rumpai Laut Gred AAA x 1
Felt 'Fruitimal' Keychain x 1
Ovaltine Trial Sachet x 1
Inner Bawal x 1
Set Cadar x 1


Giveaway 2013 By Jaja

Bismillahirrahmanirrahim !!

Due date : 30 September 2013
Alhamdulillah. Hari nie aku nak join satu giveaway yang best lagi gempak. perghhh. Hadiahnya memang syok. seriusly !! Rugi lorhh kalau tak join... nak join? Klik dekat banner yang cute mute tu ok ;)
 Hadiah-hadiahnya ialah :
- Flock Design alphabet/love/shape ( Boleh tengok contoh disini) x1-Polaroid Camera ( Contoh sini) x1-Button Badges : Mention your idol ( Contoh sinix2-T-shirt printing long sleeves / short sleeves : Mention your idol x1-novel : Suami Aku Ustaz  x1- Purr, Katy perry's perfume x1-Vaucher RM40 for Pizza Hut x1-Bawal plain turquoise bidang 45 x1-Keychain lebih kurang macam ini x1

Oh yaa, lupa pulak.. Hadiah-hadiah yang aku nak ialah : 

Bawal Plain turquoise bidang 45
 Keychain
Vaucher RM40 for Pizza Hut