Saturday, 3 August 2013

Jom buat duit dengan 8share !

Assalamualaikum..

Apa itu 8share? Sebelum tu, klik sini dulu. Kalau korang nak tahu, dulu benda alah nie dikenali sebagai Says. Ohh, dah tahu eh? Kalau yang dah tahu tu, boleh lha tekan pangkah kat atas tu.. hehe. Yang tak tahu lagi , jom sambung baca.
Herm, 8share nie same je dengan churp-churp,blin gd, nuffnang and sbagainya tu. Kita siarkan iklan, seorang klik, dah dapat 20 sen.

20 sen jer? ehh, ok lha tu 20 sen. budak-budak mana boleh pegang duit banyak-banyak.. hehe ! Cuba bayangkan, 1 orang klik dah dapat 20 sen, kalau 100? 1000? 1000000? wahh, bukan main lagi yer..sikit-sikit lama-lama jadi bukit. 

Herm, rasa nak join? Klik >Sini<

Nak tahu apa lagi keistimewaannya? Yang bestnya, awak-awak yang takde blog pon boleh join. Tapi dengan syarat, awak-awak semua kena ada facebook atau twitter.
Ada tak? Klau ada jom lha join.. Boleh buat duit raya..


2 comments:

  1. jom maen tukar2 link!!

    http://isyapurple.blogspot.com/2013/08/jom-maen-tukor2-link.html

    ReplyDelete
  2. Maaf tompang lalu
    ------------------
    Saya ingin menjemput anda utk menyertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank.

    ReplyDelete