Friday, 19 July 2013

Done edit blog kawan !!

Bismillahirrahmanirrahim ..


Hye ebelibadi !!!
     Fuh ! Fuh ! Ish,ish,ish.. kesian blog aku, dah berhabuk dah.. Siap ada sarang labah-labah lagi..
kejap eh, aku nak ambik penyapu jap. Blog aku nak kena kemas nie.Mana lha penyapu nie.. Eahh? Ya Allah, merepek lha pulak pagi-pagi nie.. Jangan marah eh ! *Lagipun , nie blog aku, sukati aku lha nak merepek ke tak,kan?kan?kan?.

      Okeylah, kita straight to the point je lah. Apa khabar semua? Sihat ? Alhamdulillah. Semoga kita semua dilindungi Allah. Oh ya, lupa nak ucap "Salam Ramadhan". Herm, Alhamdulillah, dalam masa 4 hari aku berjaya jugak siapkan blog kawan aku. Mungkin berkat bulan Ramadhan kot. Alhamdulillah. Walaupun tak cantik sangat, tapi ok lha. Mesti pelikkan, aku tak ambik tempahan , tapi buat entry macam nie pulak. hehe, aku tolong kawan-kawan jer. Jom lha jenguk blog kawan aku tu. Follow sekali k. 
Farzana Ghazali
  .  Amacam? Ok tak? Bolehlah untuk aku yang tak berapa pandai mengedit nie... huhu. Sebelum nie pun aku pernah edit blog kawan-kawan yang lain. Tapi tak cantik sangat. Tapi rasanya diorang dah tak guna kot design yang aku buat tu. huhu.. tak kisah pun sebenarnya. Oklah, setakat nie dulu entry aku untuk kali nie. Insyaallah, kalau panjang umur aku update banyak-banyak lagi.. Ok, bye. Assalamualaikum. xoxo ~ 



No comments:

Post a Comment