Saturday, 19 January 2013

Tutorial: Masukkan header dalam blog

Assalamualaikum...

Tutorial nie khas untuk newbie tau.... Alah,, benda nie simple je sebenarnya... 
Tapi mesti ada yang tak tahu kan??? Ok,, meh sini dekat-dekat...

Let's begin....

  First of all,, awak-awak semua kena Log IN , lepas itu pilih Layout..
  And then,, awak kenalah tekan EDIT HEADER.. tak tahu kat mana??? cuba tengok kat bawah nie...

  Lepas klik dekat situ,, dia akan keluar benda alah nie pulak... 

 sila ikut yang dianak panahkan tu, ok...heheh...
  Haa,, dah pun siap.. blog anda sudah pun mempunyai kepala...... OK,, happy blogging guys..oh yaa,, tolong klik sini ,, boleh tak???hehehhe... 

Tak paham??? boleh tanya.. jangan malu-malu,,ok...
  
  




No comments:

Post a Comment