Tuesday, 20 November 2012

Result Upsr dah keluar !!!

Assalamualaikum..


Alhamdulillah, result UPSR telah pun keluar semalam...
Siapa diantara anda nie ex-upsr candidate 2012??
Berapa A yang anda dapat??
*sila maklumkan di comment..hikhikhik=D

Agak-agak k0rang :
1) berapa orang yang dapat 5A di SK Mentuan?*my sch00l
2) Berapa A yang adik aku dapat??* He's a b0y=P

takpelah.. biar aku sendiri yang jawab...
*konpem korang tak tahu,, ye tak??

1) tahun nie,, SKM sedikit merosot.=(
kalau tahun lepas dapat seramai 37 orang,,
tahun nie hanya 18 orang sahaja..
*kesat air mata...
tahniah kepada yang dapat 5A=D

2)Alhamdulillah,, adik aku dapat 5A..=D
Masa dapat result,,
adik aku adalah orang last yang diumumkan dapat 5A..
memang berdebar..
bila dengar jer nama dia diumumkan,
kitorang terus bersorakk..
*aku and the geng..hikhik..kawan SKM
ekceli,, malu jugak buat macam tu..
tapi kit0rang c0ver malu dengan buat muka selamba...
*memang tak malu..kami gila-gila..hikhik

Malam tu,, abah aku bawa aku satu family g Billion..
kesian kat abah aku..
terpaksa keluarkan duit yang agak banyak iaitu RM 400 lebih
semata-mata nak beli PS2..*mentang-mentang dapat 5A
mungkin bagi korang sikit jer,,
tapi bagi aku banyak tau...
baik beli novel..
agak-agak,, berapa buah novel boleh di beli dengan duit Rm400???
*sila kira sendiri...

Alang-alang dah gi Billion tu,,
aku pun beli lha shawl 1....
cantik w0o...
warna purple...
nak pakai nanti pergi JB...hikhik

W0w,, panjangnye aku membebel...
letih pulak rasanya..
Dah pukul 9 lebih dah..
ch0w dulu yer..
nak tengok Masterchef...hehe
bye,,
Assalamualaikum....

Rindunya kat kawan SKM.... Bila lha b0leh jumpa lagi..

2 comments: