Wednesday, 14 November 2012

J0m Baca ~

Assalamualaikum.....


Hai,, awak-awak semua..
 Rindu iteww ker??
 sesape yang rindu ittew,, ittew benci rindu dia balik..*geli geleman aku neng0k.
Wait,, ada ker 0rang yang rindu aku?? *s0bs..s0bs..
Aku tahu lha,, aku tak feymes macam kak lyssa ......
*Wahh,, kemain kau punyer feeling yer Fatini..

Herm,, sejak beberapa hari nie,, aku jarang p0st pasal aku kan??
Entah lha,, aku rasa b0ring nak citer pasal aku..
kalau aku bukak bl0g p0n,, 
Aku hanya buat 3 perkara jer...

1) J0in segmen
2) Bl0gwalking
3) Tukar bl0gface

Herm.. Thank t0 Asmaa' c0z teach me all about bl0g.. Especially ab0ut bl0gskin..
I'm appreciate it.. *0h my English..
Meski k0rang perasan tentang perubahan bl0g nie kan??
*wah..wah,, maju kau sekarang yer Fatini... Cayalah..
Ceh,, puji diri.. Tak malu.. ahakss

Seperti yang k0rang ketahui,,
Ini adalah bl0g kedua aku..
Aku buat bl0g nie sebab bl0g yang first jahanam..
Tapi Alhamdulillah,,
Lepas Asmaa' ajar aku tentang bl0gskin,,
Aku cuba edit sendiri bl0g first aku tu...
Dan Akhirnya,,
Ianya menjadi seperti sediakala dan b0leh diguna..
Kalau k0rang nak teng0k,,
Sila klik------> ~Sini~

Untuk pengetahuan k0rang ,, 
aku tak pernah j0in segmen atau c0ntest atau apa-apa jelah sebelum nie...
Tapi,, aku cuba dan akhirnya,,
banyak juga yang aku j0in..
Almaklumlah,, cuti sek0lah kan...
tak ada kerja nak di buat..

Sekarang nie ,, aku nak jadikan bl0g nie sebagai diary aku,,
dan bl0g satu lagi tu,,
aku nak jadikan bl0g untuk j0in segmen atau apa-apa jelah...
banyak lagi yang aku bel0m tahu tentang bl0g nie...
Aku nak sangat jadi pr0 bl0gger...
Tapi aku tahu,, 
Aku hanya manusia biasa...
* Amboii,, bermadah pujangga lha pulak.. Cukup-cukup lha tu Fatini..
Kau nie,, selalu melebih.. ish,,ish,

Cukup lha untuk entry kali nie,,
kang lain pulak yang keluar...
bye,,
Assalamualaikum...
L0ts 0f L0ve,
    Fatini Zahid <3

Es0k nak pergi pantai... nak snap pic banyak-banyak.. Tak sabarnya.. yeay..

No comments:

Post a Comment