Wednesday, 14 November 2012

~Diary Book~

Assalamualaikum...

Aku nak tanya,, sape kat sini ada diary???
Wooittt,, apahal k0rang angkat tangan???
aku tak suruh p0n...
jatuh tangan tu...
*apa yang aku merepek nie???
Abaikan.....

Herm,, aku sebenarnya tak suka diari-diari nie...
Bak kata asmaa',, tak main lha tulis diari dalam buku pastu s0r0k bawah bantal,, yer tak???
Tapi lepas aku baca tips kak lyssa,, aku terus buat buku diary nie....
* apasal asyik tips kak lyssa jer...herm..
aku bukannya apa,, diary nie untuk catat apa yang aku nak tulis dalam bl0g nie..
kira macam unprivate jugaklah...

Kak lyssa suggest guna n0teb00k biasa..
Tapi aku kurang suka sebab nanti bercampur dengan benda lain..

nie ada pic diary aku....


cantik tak??
sape yang kata cantik,, aku ucap thanks a l0t..
tapi,, aku nak mintak maaf sebab nie bukan diary aku..
aku main c0py jer kat g00gle image...kuang33...
jangan marah tau...

2 sebab nape aku tak letak gambar diary aku.:

1) diary aku biasa-biase jer... malu nak tunjuk...
2) upl0ad lama sangat.. malas nak tunggu...

cukup lha sampai sini..
kang melalut pelik-pelik pulak..
bye ..assalamualaikum...

/bye

No comments:

Post a Comment