Sunday, 25 November 2012

Cik Lyeen's Giveaway

Assalamualaikum....


Kalau nak j0in,, sila tekan banner ..peace=D

Aku berminat nak j0in ni pun sebab ada kawan bl0gger nie tag..
aku p0n teng0p lha..
rupa-rupanya 0rang yang tag aku tu satu sch00l ngan aku..
tapi aku tak kenal dia,,hehe *bukan satu kelas
Nama dia panjang tapi panggil syiqeen jer..
Dia adalah bl0gger pertama yang aku jumpa tag sampai 60 0rang..
I respect U , dear..hhahax..
*klik nama dia kalau nak teng0k bl0g dia..=D

0k,, stret t0 the p0int....
Kalau k0rang nak teng0p hadiah,, kategori hadiah, senarai peserta, syarat n apa-apa jelah,,
silalah tekan banner yang kiut-miut tu...
*rilakkuma tu buat aku nak,,
PICIT + GIGIT + CUBIT jer..
C0mel sangat..

AAAku tag : 

Untuk Cik Lyeen :  Banner yang simple tapi AWES0ME.. =D
*tiada unsur b0dek-memb0dek disini...
Tamat temp0h : 31 DISEMBER 2012<----lama lagi lha.

15 comments:

  1. hahah.. femes jap :P
    *gurau je
    anyway, thanks mention name sy :)

    ReplyDelete
  2. gud luck :D
    bw sini dari segmen yg sama..
    jemput singgah dan tinggalkan jejak di blog saya pula :)


    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. hye...
    iema dtg dr GA yg sme
    meh singgah blog iema
    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum . Blogwalking sambil follow dari segmen yang same :-) . Jom ke blog Hanis pulak .

    http://xoxo2905.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari GA yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html

    ReplyDelete
  6. datang sini and follow,,,, nice blog,, ringan je,, cept giler loading,, hehe,, well done :)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama..
    dtg + follow..jom singgah ke blog mira pula http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. datang sini balik untuk follow dia :D

    ReplyDelete
  9. Terima kasih follow saye. Saye dah follow akak balik.

    Dari segmen yang sama:- http://cikeyqa01.blogspot.com/2012/11/letak-license-creative-di-blog.html

    ReplyDelete
  10. good luck!!

    balas kunjungan..
    juga dr segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  11. hyep!! Datang dari segmen yg sama.
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    done follow u

    ReplyDelete
  12. Hyep! Datang dari GA yg sama. Jemput ke blog wawa
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ..> Jemput jgak join GA wawa. Bnyk hadiah menarik untuk anda~
    http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tambah-followertwitter.html

    ReplyDelete
  13. jom join ! http://belogfarr.blogspot.com/2012/12/giveaway-18th-fs-for-you.html

    ReplyDelete